Un error tècnic ha provocat una falsa alarma de segrest d'un avió d'Air Europa a l'aeroport d'Amsterdam, el que ha desencadenat el desplegament d'un dispositiu policial i d'emergències a l'aeroport, segons han confirmat fonts de Globalia, grup al que pertany l'aerolínia. El vol havia de cobrir el trajecte entre Amsterdam i Madrid.

D'acord amb aquestes fonts, "s'ha tractat d'una falsa alarma provocada per un error tècnic i cap passatger ha patit el més mínim perill". Aquest error tècnic ha generat un gran caos en aquest important aeroport europeu.

Pel que sembla, la confusió s'ha originat quan des de l'aparell s'ha enviat "un senyal que no era" l'adequada i això ha generat la mobilització establerta per als casos d'emergència per segrestos. S’han desplegat efectius fortament armats de la policia holandesa.

La situació com "sospitosa a bord d'un avió"

Un cop enviada aquest senyal erròniament, la policia es va mobilitzar i ha començat a investigar la situació com "sospitosa a bord d'un avió", alhora que els vehicles dels serveis d'emergència es van acostar a l'aeròdrom per una possible amenaça potencial a la població.

Informacions falses

Algunes fonts havien assegurat que es podia tractar d'un segrest per part de tres persones armades amb ganivets, però en cap moment s’ha fet oficial aquesta informació. Finalment, tot plegat ha quedat en un ensurt.