Alerta per la proliferació d'un nou repte viral perillosíssim entre els adolescents a les xarxes socials i que ja s'està deixant veure als instituts. Es tracta del "joc de la mort", un repte que consisteix en asfixiar un company fins que perdi el coneixement.

La policia demana als pares que revisin els mòbils dels seus fills

Aquest perillós joc pot tenir conseqüències de diversos tipus, sobretot, físiques: fer que no arribi prou oxigen al cervell pot generar convulsions, danys neuronals irreparables i, fins i tot, acabar matant la persona.

Aquesta acció s'està estenent entre molts escolars, fet que ha portat la Policia Local de Granada a intervenir després que es detectessin diversos casos als instituts de la ciutat.

El mateix cos també ha demanat als pares que revisin els telèfons mòbils dels seus fills menors per comprovar si han participat en aquest joc macabre, i, en tot cas, que els avisin dels riscos que pot tenir per ells.

Aquest mateix joc s'havia detectat l'any passat a centres escolars de l'Amèrica del Sud i ara hauria arribat a l'estat espanyol.