Indignació perquè multen clients de bars per no portar la mascareta posada mentre consumeixen a la terrassa.

Ha passat, per exemple, al bar-pastisseria Girasol de Saragossa on, aquest dimecres, la Policia Local ha multat tres clients per no portar la mascareta posada mentre estaven asseguts i consumint a la terrassa, segons publica el diari 'Heraldo'.

"Multats per no portar mascareta mentre consumien"

Diversos testimonis asseguren que els tres clients que han estat multats "estaven consumint en el moment que han aparegut els agents de la Policia Local".

Cafetería Pastelería Girasol Zaragoza / Foto: Google Maps

Multen clients d'un bar de Saragossa per no portar la mascareta a la terrassa / Google Maps


"No pot ser que t'hagis de posar i treure la mascareta cada vegada que vols fumar, menjar o beure!"

Aquests dies, en aquella zona no es parla de res més i són molts els clients que critiquen durament la mesura, també a les xarxes socials. 

Consideren que no hi ha dret "no pot ser que t'hagis d'estar posant i traient la mascareta cada vegada que vols fumar, menjar o beure!", "els policies s'han apropat, els han demanat les dades personals i els han dit que rebran una multa a casa d'entre 50 i 100 euros", segons els testimonis recollits per l''Heraldo'.

"101,50 euros per un cafè", denuncien a Twitter:

"Per fer això, que tanquin tots els bars"

Al final, la conclusió a la que han arribat alguns dels testimonis i veïns de la zona és que "per fer això, millor que tanquin tots els bars"

A més, els clients d'aquest bar del barri de la Jota, asseguren que hi ha poques persones a les terrasses de la seva zona on, per tant, es respecta totalment la distància de seguretat mentre, segons ells, en algunes terrasses del centre, hi ha autèntiques aglomeracions de gent. 

Saragossa ha tornat aquests dies a "fase 2 rígida" pel coronavirus.