La listeriosi continua sent tema de notícia, a mesura que surten nous casos de productes contaminats. Aquest cop, la cadena de supermercats Aldi ha confirmat que es tracta dels seus "Mini Blinis".

Aquest producte, que el súper comercialitza sota la seva línia Special d'ALDI, és una espècie de crep petita que s'utilitza per muntar canapès. El lot afectat té les següents característiques:

  • Mini Blinis de Special Aldi. Data de caducitat 22.11.19. Lot: 101.111 DCL

El supermercat ha posat a disposició dels consumidors una línia d'atenció telefònica al número 900 902 466 per a atendre qualsevol dubte per part dels clients.

Es recomana no consumir-lo

Aldi ha lamentat, a través d'un comunicat, el que ha passat i insta a tots els clients hagin comprat el producte contaminat que no el consumeixin. L'empresa recollirà aquests productes a la seva botiga i procedirà a fer la corresponent devolució.

Els Mini Blinis estan fets a base de farina de blat, llet i ou.

Retirada preventiva

Aquest divendres a la tarda, la companyia ja va informar de la retirada preventiva i total de totes les unitats del producte. Tot i això, de moment, només s'ha detectat listeriosi "exclusivament" en un lot.

Aldi assegura que s'ha posat a disposició de les autoritats sanitàries, "facilitant puntualment tota la informació necessària i col·laborant estretament amb elles".