Alerta per diversos intents de segrest els últims mesos en diferents zones d'Espanya.

Aquests dies, per exemple, la policia navarresa està investigant dos intents de segrest de dos nens de sis anys a prop de l'Ajuntament de Sarriguren, Navarra. Pel que sembla, un home d'uns 40 anys va intentar que els nens pugessin al seu cotxe.

En un missatge de WhastApp, un testimoni relata que el presumpte segrestador va intentar que dos nens de sis anys pugessin al seu cotxe. L'home els va increpar a la sortida de l'escola als voltants de l'Ajuntament de la localitat.

La Policial Floral de Navarra ha demanat "tranquil·litat i seguir únicament fonts oficials" en un tuit en el qual també afirma que estan investigant "el fet i l'avís".

Tres intents més a La Corunya

Al seu torn, la Guàrdia Civil està investigant un presumpte intent de segrest a tres nenes a l'A Laracha (la Corunya). Els fets van ser donats a conèixer pel pare d'una les menors a través de les xarxes socials el passat 11 de novembre.

Segons el progenitor, dos individus "de raça blanca" i d'uns 40 anys van intentar segrestar la seva filla i les seves dues amigues. Ambdós anaven en dos cotxes diferents, un de blanc i un altre, gris. Els fets van tenir lloc en un dels parcs infantils de la localitat.

Un altre intent a Madrid

El 4 d'octubre es va produir un altre intent de segrest a Madrid. El petit sortia d'entrenar amb el seu equip quan una furgoneta negra el va seguir pel barri de Lucero. La policia ha alertat els veïns de la zona que els segrestadors podrien seguir pel barri i els demanen que "extremin les precaucions".