La Policia Nacional investiga dos possibles intents de segrest de dos nens al barri madrileny de Lucero. Els fets van passar els dies 3 i 10 d'octubre entre les dues de la tarda i les vuit del vespre. Un cas va ser denunciat pels pares d'un menor i l'altre per la mateixa Policia.

La policia busca una furgoneta negra i els presumptes implicats en l'intent de segrest

Les autoritats busquen un o diversos homes que es mourien en una furgoneta negra Volkswagen model Transporter T4, amb les llunes enfosquides, i han alertat les patrulles perquè identifiquin el presumpte o presumptes autors. Tampoc no han aportat més dades, ja que es tracta de dos presumptes intents de segrest que encara no estan confirmats.

Segons ha publicat El cierre digital, els dos intents de segrest van passar a la confluència dels carrers Francisca Armada amb Carlos Fuentes del barri de Lucero, al districte de Latina i ambdós menors són alumnes del col·legi Nuestra Señora de las Escuelas Pías​, ubicat a uns tres quilòmetres. En el primer cas un home va oferir llaminadures al menor que, espantat, va tornar al costat dels seus pares.