Sanitat demana que no es consumeixi aquest pa de pessic de xocolata per la presència d'un ingredient que no apareix a l'etiquetatge i que podria ser perillós per algunes persones amb al·lèrgies i intoleràncies.

Pa de pessic de xocolata amb traces de llet

El producte afectat és un pa de pessic de xocolata sense sucres afegits i amb edulcorants de la marca Panadería, ja que s'han detectat traces de llet no declarades a l'etiquetatge. El lot afectat és el número 273 amb el codi de barres 8425849103941 i data de caducitat del 28 de desembre del 2020.

Bizcocho de chocolate / AESAN

S'ha detectat llet no declarada en un pa de pessic de xocolata de la marca Panadería / AESAN

El Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (SCIRI) ha tingut coneixement d'aquest incident gràcies a una alerta de les autoritats sanitàries de Madrid i, immediatament, han avisat a l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN).

Producte segur per persones sense al·lèrgies ni intoleràncies

El lot afectat ha estat fabricat i distribuït a Espanya i s'ha demanat a tothom qui tingui al·lèrgia o intolerància a la proteïna de la llet, que no consumeixi el pa de pessic. Per la resta de consumidors, no comporta cap problema per la salut i és un producte 100% segur