L’Ajuntament de Vallirana (Baix Llobregat) ha expressat en un comunicat el seu rebuig a qualsevol mena de violència i agressió arran de la presumpta agressió sexual que ha tingut lloc en una escola del municipi.

Segons va avançar aquest mitjà, un nen de 13 anys va ser agredit el desembre passat per quatre nois de tercer d'ESO de l'institut Dominiques Verge del Roser, que el van masturbar, van ejacular a la seva boca i van intentar penetrar-lo analment. Els suposats agressors estan en llibertat i no han estat expulsats del centre

El consistori informa que des del moment que va tenir coneixement dels fets es va posar a disposició de la família i del centre, i ha treballat de manera transversal amb tots els agents de la comunitat educativa oferint-los el suport i els mitjans necessaris. 

El consistori explica que es va posar a disposició de la família i del centre

 

També assegura que ha vetllat en tot moment perquè el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, com a institució responsable de la competència del centre, iniciés el protocol corresponent, així com els Mossos d’Esquadra i la Fiscalia de menors per tal de poder esclarir els fets.

Des de l'organisme, es rebutja qualsevol mena de violència i agressió, i es demana respecte a tota la comunitat. Es recorda que tots els implicats en aquest cas són menors i que el cas està sota secret de sumari.  D’altra banda, la regidora d’Educació, Isabel Villafaina, s’ha posat en contacte amb els portaveus dels diferents grups del consistori local per donar-los tota la informació.