Terrible agressió a una noia transsexual de 19 anys a Barcelona. Els agressors l'han començat a insultar i a pegar-li cops de puny i puntades de peu a ple carrer.

Agressió transfòbica a Barcelona

Eva Vildosola és una noia transsexual de 19 anys que es va mudar fa dos mesos a Barcelona i que ha patit una brutal agressió pel simple fet de ser transsexual. Tot ha començat quan ha sortit de casa i, de cop i volta, l'han començat a cridar i a dir-li "¡puto travelo! ¡engendro!" i, tot seguit li han començat a pegar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Vildosola (@evacastt)

Vildosola, amb quasi 100.000 seguidors a Instagram, ha denunciat públicament aquesta agressió transfòbica per mostrar la violència a la qual es troben exposades les persones transsexuals, ja que li han pegat una brutal pallissa per la seva identitat de gènere.

Noia transsexual de 19 anys

"Sóc una noia normal de 19 anys, sóc transsexual, però això no em fa menys normal. Tinc dret a viure, tinc dret a sortir al carrer, tinc dret a fer el que vulgui i tinc tots els drets que hauria de tenir tothom. Ho he passat bastant malament tota la meva vida intentant ser el que sóc avui com perquè algú m'ho intenti treure", comenta Vildosola indignada.

Eva Vildosola / Instagram evacastt

Eva Vildosola és una noia transsexual que ha patit una agressió a Barcelona / Instagram evacastt

Eva Vildosola

Vildosola també ha aprofitat l'ocasió per denunciar que, malauradament, no és el primer cop que peguen a les persones transsexuals pel simple fet de ser-ho i ha aprofitat les xarxes socials per mostrar la realitat que viuen la gent com ella.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per un delicte d'odi i discriminació per l'agressió a aquesta noia transsexual.

La seva publicació ja té més de 600.000 "m'agrada" i molts usuaris han comentat les fotos donant-li ànims i mostrant el seu suport cap a ella: "Tots tenim dret a ser lliures i no ser jutjats, ni molt menys acceptar aquests atacs a la nostra societat. Sigues forta i no deixis que això t'enfonsi", comenta un noi.