Nova agressió transfòbica, aquesta vegada a Madrid. Dos homes han abusat sexualment i han agredit físicament amb un objecte punxant una jove transsexual a Madrid mentre l'amenaçaven de mort.

Agressió transfòbica a Madrid

Els fets els ha denunciat Mar Cambrolle Jurado, presidenta de la ATA-Sylvia Rivera, de la Federació Plataforma Trans i portaveu a Europa de RESPETTTRANS, en el seu compte de Twitter.

Explica Cambrolle que una jove transsexual a Madrid ha estat agredida aquest cap de setmana per dos homes. Al crit de "transvestits filles de puta! Us matarem! Esteu mortes!", han abusat sexualment d'ella, li han clavat diversos cops i l'han provocat ferides amb un objecte punxant.

Agredida una jove transsexual a Barcelona

Aquesta agressió s'uneix a la que divendres va patir Eva, una jove transsexual de 19 anys, que va ser brutalment colpejada en sortir de casa seva a Barcelona.

Agressió transfòbica / Instagram evacastt

Eva, una jove transsexual de 19 anys, va ser brutalment atacada divendres a Barcelona / Instagram

"Van començar a cridar que si puto enngendro, monstre, animal...", explica la jove en un post publicat en el seu perfil a les xarxes socials. "Un em va agafar pel cabell, em van immobilitzar per les espatlles, em van començar a donar cops de puny...", relatava en un escrit que acompanya de diverses fotos en les quals se la pot veure amb la cara inflada i plena de sang, conseqüència de l'agressió.