Nou cas d'abusos sexuals en grup a Catalunya. Aquest dimecres una dona de Premià de Mar (Maresme) ha denunciat davant dels Mossos d'Esquadra que tres homes la van assaltar a l'entrada d'un pont soterrani de Premià, els que connecten amb la platja, i li van fer tocaments i li van estirar la roba.

Els Mossos d'Esquadra, segons ha pogut saber ElCaso.cat, està investigant els fets com un presumpte nou cas d'agressió sexual pels abusos que va patir la dona. Segons ha pogut saber aquest mitjà, la dona agredida té entre 30 i 40 anys i és veïna del municipi.

Investigació oberta

La Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Premià s'ha fet càrrec de les investigacions. Ara mateix, 24 hores després de la denúncia de la dona, encara no s'han pogut identificar als tres homes que la van assaltar. La policia no ha volgut donar més detalls de la investigació, que encara està en una fase molt inicial.

La dona, segons ha explicat a la policia, no coneixia als agressors, que anaven parcialment amb la cara tapada. Segons el que ha denunciat la dona, els homes li van fer tocaments i també li van estirar la roba. La víctima tampoc ha pogut aportar molta més informació dels atacants, segons fonts de la policia catalana.

Agressió a un agent dels Mossos d'Esquadra

A principi de maig un agent dels Mossos d'Esquadra fora de servei va ser agredit per un grup de joves estrangers quan va defensar una dona a qui havien insultat. Li van robar la defensa extensible i li van donar diversos cops, causant-li ferides greus a les costelles i en un ull. La policia encara no els ha pogut identificar ni detenir.