L'Ertzaintza ha detingut aquest divendres un home de 43 anys acusat de, presumptament, agressió sexual contra la filla de la seva parella, menor d'edat, a Zalla (Biscaia), segons ha informat el Departament basc de Seguretat.

Menor d'edat

La presumpta agressió va tenir lloc dilluns passat, quan l’home, parella sentimental de la mare de la víctima, va portar la nena, menor d'edat, fins una zona apartada per agredir-la sexualment, aprofitant-se de la confiança que es tenien mútuament.

Zalla Vizcaya / Wikimedia

Un home de 43 anys ha estat detingut a Zalla (Biscaia) acusat de, presumptament, agredir sexualment de la filla menor d'edat de la seva parella / Wikimedia

Nombrosos antecedents policials

Va ser l'home qui la matinada de divendres va explicar els fets a la família que posteriorment el va denunciar a l'Ertzaintza. Immediatament, una patrulla va detenir el presumpte agressor per un delicte contra la llibertat sexual.

El detingut, que té nombrosos antecedents policials, va passar ahir divendres a disposició judicial i, després de declarar davant el jutge de guàrdia, ha quedat en llibertat amb càrrecs.