Els Mossos d'Esquadra investiguen una brutal agressió que aquest dimarts al vespre es va produir a la cantonada dels carrers Garcilaso amb Olesa, a la Sagrera de Barcelona. Dues persones, una de nacionalitat senegalesa i una altra d'origen marroquí, van rebre insults, cops, empentes i puntades de peu d'un desconegut.

Un dels ferits va quedar inconscient i va haver de ser traslladat d'urgència a un centre hospitalari, on ingressat es recupera favorablement de les ferides.

La policia catalana té oberta una investigació per aclarir els fets i identificar l'autor d'aquesta agressió que, des de sectors socials, s'ha qualificat de "racista".

Agressió "sense sentit"

Els dos joves han explicat que estaven retirant diners d'un caixer automàtic quan un home gran i fort els va increpar i va iniciar una agressió "sense sentit".

Va donar cops de puny i puntades de peu a un dels joves i l'altre va intentar aturar l'agressió i va rebre més puntades de peu al cap, arribant a quedar inconscient. L'altre jove, tot i no necessitar assistència, també va resultar ferit lleu per cops.

La Unitat contra el Feixisme i el Racisme ha convocat una concentració per protestar per aquest nou incident racista. Es farà un acte de rebuig a la "brutal agressió" als Jardins de Virginia Woolf de la Sagrera aquest dijous a les set del vespre.