Una parella ha denunciat haver patit una agressió homòfoba al parc de Joan Miró de Barcelona, a la zona de Sants.

El periodista del Canal Blau Xavi Martínez ha explicat que el seu company i ell van ser agredits aquest divendres a la nit per un grup de joves quan estaven asseguts parlant en un banc del parc.

"Se'ns van apropar per cada banda tres i quatre nois i ens van acorralar", ha relatat Martínez, que detalla que quan va intentar escapar, els agressors li ho van impedir. "Un d'ells em va començar a espantar i em va empènyer fins a estampar-me contra una pilona de ferro.  Se'm van trencar les ulleres i em van fer un trau al front", ha seguit l'afectat, tot explicant que quan va caure al terra, el grup va aprofitar per agredir també el seu company, que va rebre un cop de puny.

Martínez ha relatat que va aturar una patrulla de la Guàrdia Urbana que circulava per la zona i, seguidament, va ser atès, juntament amb la seva parella, al Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) Manso, on li van posar cinc punts de sutura. Després, tots dos van anar a denunciar l'agressió a una comissaria dels Mossos d'Esquadra.