Un noi de 19 anys ha denunciat una agressió homòfoba grupal que va patir durant les festes majors dels Pallaresos (Tarragonès). Els fets s'haurien produït la matinada del passat divendres quan una desena de persones el van insultar i colpejar després d'una discussió que va mantenir la víctima amb una noia. Segons ha avançat TarragonaDigital, els agressors es dirigien al jove amb frases com "els homosexuals no hauríeu d'existir" o "gai de merda".

L'incident hauria tingut lloc la matinada de divendres a dissabte a la zona propera al Parc de la Font de la Mina de la localitat dels Pallaresos. Durant un dels esdeveniments de la festa major del municipi, la víctima va començar a discutir amb una noia. El petit malentès va acabar amb un grup de gairebé una desena de persones envoltant-lo i insultant-lo amb crits com "gai de merda" o "els homosexuals no hauríeu d'existir". En un moment donat, el noi va rebre un cop de puny i va caure al terra, on el grup va continuar insultant-lo i propinant-li puntades de peu durant una bona estona mentre ell provava d'aixecar-se sense èxit.

Segons informa el mateix mitjà, l'Observatori Contra l'Homofòbia ha contactat amb el jove per oferir-li suport i ajuda després d’assabentar-se del cas a través de la denuncia pública que va fer la mare del noi. La presumpta agressió homòfoba va ser denunciada diumenge passat en una comissaria dels Mossos d'Esquadra.