L'Arnau Sendra és un noi gai de Barcelona que aquest dissabte ha patit una agressió homòfoba al metro: un home se li ha acostat i l'ha començat a insultar i a pegar pel simple fet de ser homosexual.

Agressió homòfoba al metro de Barcelona

Els fets han passat aquest dissabte al vespre quan l'Arnau s'estava acomiadant d'una amiga al metro, a la parada d'Universitat. Llavors, ha vist que un home estava mirant fixament la noia i ha decidit esperar que ella pugés al metro per assegurar-se que no l'estava seguint.

Arnau Sendra / Twitter arnausendra

L'Arnau Sendra és un noi que ha patit una agressió homòfoba al metro de Barcelona aquest dissabte / Twitter arnausendra

"Puto maricón, te voy a reventar las rodillas"

Quan la seva amiga ha pujat al vagó, l'agressor, immediatament, s'ha dirigit cap a l'Arnau i li ha començat a dir: "Puto maricón, te voy a reventar las rodillas". Espantat, el noi ha intentat marxar i ha estat llavors quan l'home se li ha acostat i li ha intentat pegar una puntada de peu al genoll.

Insulten i peguen un noi gai

Afortunadament, ha aconseguit esquivar-la i li ha acabat donant al costat de la cama i no al genoll, ja que "en cas contrari, ja tindria el genoll trencat", segons explica ell mateix. L'Arnau ha decidit compartir la seva agressió a Twitter per conscienciar a tothom que, malauradament, l'homofòbia continua sent el pa de cada dia. "No és tant l'hòstia que et puguin donar, sinó la por que et genera que te la donin per ser qui ets", explica el noi al seu fil de Twitter.

Després de compartir aquesta agressió, moltes persones han comentat el fil de Twitter mostrant el seu suport cap a la víctima i l'han animat a denunciar els fets: "Arnau, has de posar una denúncia, això no es pot permetre, els feixistes cada cop agafen més seguretat per fer la seva violència, cada cop de se senten més impunes i no s'amaguen; els hem de deixar clar que no tenen lloc entre nosaltres. Rep el meu suport i una abraçada enorme!"

Agressió a una noia transsexual a Barcelona

No és el primer cop que agredeixen a persones del col·lectiu LGTB a Barcelona i, de fet, aquest divendres es va documentar un altre cas semblant: van pegar una noia transsexual de 19 anys a ple carrer.