Una hostessa de Ryanair i la seva xicota van patir una brutal agressió homòfoba en un autobús de Londres. Els fets van passar el passat 30 de maig, quan sortien de festa pel barri d'Hampstead de la capital britànica.

Melania Geymonat, una uruguaiana de 28 anys, es va asseure a la part davantera del pis de dalt de l'autobús, un dels famosos vehicles londinencs de dos pisos. Així ho van fer, diu, perquè era la primera vegada que viatjaven en un d'aquests autobusos.

Les dues dones anaven tan tranquil·les quan un grup de joves que s'asseien uns seients més enrere van començar a increpar-les en adonar-se'n que eren una parella. Els nois, diuen les dues dones, van començar a fer gestos i postures obscenes i a pressionar-les perquè es besessin.

melania ryanair

Melania treballa des de febrer com a hostessa de Ryanair / Facebook

La dona, amb estudis de medicina i instal·lada a Londres des de febrer, denuncia que el grup d'homes, format per almenys quatre joves, van començar a cridar-los insults homòfobs i a demanar-los que els "entretinguessin".

A més d'agredir-les, també els van robar

En demanar-los que les deixessin tranquil·les, van començar a tirar-los coses i colpejar la Chris. La Melania va intentar defensar-la però també el van pegar a la cara. A més, els agressors també els van robar abans de sortir corrents.

Les dues dones asseguren que, sigui pels cops, sigui pel xoc, tenen records borrosos dels fets. Només recorden que la policia estava allà quan van baixar de l'autobús.

Els autors encara no han estat identificats, mentre les dues dones continuen recuperant-se de les seves ferides. La Melania ha decidit fer pública la seva història per treure a la llum els atacs que, diu, reben constantment les lesbianes, doblement discriminades per ser dones i per ser homosexuals. L'alcalde de Londres, Sadiq Khan, ha expressat el seu suport a aquestes dues dones i ha qualificat l'atac de "fastigós".