S'ha tornat a repetir. Un carterista ha sigut agredit al Metro de Barcelona per part de la seva víctima i d'altres passatgers, tal com ha pogut saber ElCaso.cat.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha confirmat a aquest mitjà que aquest migdia a les tres de la tarda s'ha iniciat un incident a l'estació d'Hospital Clínic, a la línia 5, quan un ciutadà ha respost a l'actuació d'un presumpte carterista i l'ha agredit.

Crits, empentes i cops contra el carterista

L'home s'hi ha tornat i altres passatgers han agredit el carterista, fins que l'han fet fora del tren. S'han repetit crits, empentes i cops, tal com es pot veure en aquest vídeo que acompanya la notícia i al qual ha tingut accés ElCaso.cat. Diverses persones han donat cops i puntades de peu al carterista, que també s'ha defensat amb cops de punys i escopinades.

A l'andana d'Hospital Clínic s'ha iniciat una baralla entre diversos ciutadans i el carterista, que finalment ha pogut ser reduït fins que ha arribat un vigilant de seguretat de TMB, que s'ha fet càrrec del carterista. L'ha emmanillat i l'ha retirat fins a l'exterior de l'estació, on els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la situació.

Segons ha confirmat TMB, cap persona ha resultat ferida i s'està a l'espera de si el ciutadà presenta denúncia contra el carterista o si el carterista en presenta per les agressions rebudes.

Més agressions contra carteristes

No és el primer cop les darreres setmanes que ciutadans responen amb violència contra carteristes quan són sorpresos al Metro de Barcelona; ElCaso.cat n'ha publicat diversos, al suburbà i a ple carrer, a Ciutat Vella. Des de TMB han confirmat que han detectat diversos casos d'aquests tot i que ara per ara no és una situació preocupant. De totes maneres, l'empresa que gestiona el transport públic de la ciutat fa una crida a no respondre amb violència contra els lladres del Metro de Barcelona.