Noves imatges de ciutadans responent a l'activitat delinqüencial dels carteristes al centre de Barcelona. En aquest vídeo difós per les xarxes socials es veu a dos turistes com agredeixen violentament un jove que els acabava de robar a la zona del Gòtic de la capital catalana.

Zona zero: Forat de la Vergonya

L'incident, segons han explicat diversos testimonis a ElCaso.cat, es va produir al carrer de Tiradors amb carrer de Comerç, en una zona molt propera al Forat de la Vergonya, un dels punts calents dels robatoris i on s'han instal·lat aquests grups de joves que porten de corcoll a la policia de la ciutat.

Tal com es pot veure en aquest vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat, els dos turistes s'adonen que el jove els hi ha furtat el mòbil i l'ataquen per recuperar-lo. És la resposta dels turistes a una sensació d'inseguretat que s'ha apoderat del centre de la ciutat.

Més agressions a carteristes

No és el primer cop que gràcies a imatges enregistrades per ciutadans es pot veure com turistes o passatgers del Metro s'enfronten de manera violenta als lladres que campen pels carrers del nucli turístic de la ciutat de Barcelona. Fa pocs dies dos homes van agredir un carterista a l'estació d'Espanya del Metro de Barcelona per recuperar una cartera.

En el cas del Gòtic la policia ha explicat a ElCaso.cat que no consten denúncies ni dels ciutadans ni del jove, menor d'edat i de nacionalitat estrangera, ni per robatori ni per les presumptes agressions.