Una jove cambrera de 18 anys va patir una brutal agressió aquest divendres al vespre mentre treballava a Vigo, a Pontevedra. La noia li acabava de servir una consumició a un home d’uns 23 anys quan aquest, sense motiu aparent, li va donar un cop de puny al nas i va fugir corrent.

La víctima va trucar la policia i va explicar que un noi que coneixia havia entrat al bar i havia demanat una consumició. Quan la noia, després de servir-li, anava cap a la terrassa de l’establiment, l’home li va donar un cop de puny al nas. Després, va sortir corrent, segons recull el Faro de Vigo.

Una ambulància va traslladar la noia a la seva mútua laboral per tractar-la de la possible fractura que li havia provocat el cop de puny.

Un agressor reincident

Segons sembla, no és el primer cop que l’agressor actua de manera semblant. De fet, amb les dades aportades per la víctima els agents en van tenir prou per saber de qui es tractava: és un vell conegut per altres fets similars. I, tot i que no el van trobar als llocs que freqüenta, un testimoni els va avisar i el van poder detenir a pocs metres del bar on havia tingut lloc l’agressió.

Un familiar de la víctima, a més, ha denunciat a les xarxes socials que el detingut acumula diverses detencions i denúncies per assetjament sexual a dones i a noies, insults i agressions.