Un grup d'amigues surt un dissabte a la nit. Un pla que prometia música, ball i diversió. El que no esperaven era acabar, a la sortida del pub on estaven, a cops de puny, puntades i amb la cara plena de talls i sang. La Jade, únic nom que vol donar la víctima de la brutal pallissa, va retransmetre tot l'horror per xarxes socials.

Volia protegir la seva germana

Els fets van passar el dissabte a les 01.30 hores de la matinada, a un pub de Cork City (Irlanda). La noia estava a la pista de ball amb la seva germana quan va començar una discussió amb unes altres 3 noies que ja coneixia. Una de les assaltants va pegar la germana de la Jade, i allí va començar tot.

Puntades repetides a la cara

Segons el seu testimoni, la Jade va intervenir en la baralla per tal d'apartar la seva germana de les altres noies. A continuació, la batussa va seguir fora del local, al carrer Winthrop de Cork. Les 3 dones li van arrancar la roba, la van tirar a terra i li van propinar una brutal puntada a la cara, informa Cork Beo. "No paraven de pegar-me", assegura la víctima.

La seguretat del pub no la va protegir

El personal de seguretat del pub les va separar i va acabar amb la baralla dins del local, però quan la Jade va sortir al carrer, la van tornar a atacar les mateixes 3 noies. "Em van arrencar la samarreta, em van pegar puntades i cops de colze, em van deixar els ulls morats. Una d'elles em pegava, jo m'aixecava i l'altra em tornava a pegar", assegura, segons el diari britànic.

La família de la noia està indignada amb el personal del pub, que no va fer res per frenar els repetits atacs que va patir.

L'atac la va traumatitzar

La Jade creu que es va desmaiar en algun moment. Amigues seves diuen que, després de la baralla, va entrar a un restaurant de menjar ràpid per intentar netejar-se la cara, que tenia ensangonada. Abans, però, va compartir per xarxes socials el que havia viscut en un vídeo que ha estat esborrat. Segons Cork Beo, les amigues asseguren que està traumatitzada per l'atac.

Ara la policia investiga l'assalt a la jove.