Agents de la Guàrdia Civil han detingut a Alfamén (Saragossa) un jove de 21 anys com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual a una dona quan passejava el seu gos.

Els fets van tenir lloc cap a les 19.00 hores del passat 2 de setembre, quan una dona que es trobava passejant al seu gos per la localitat d'Alfamén, va ser abordada per un home que la va tirar a terra i va començar a realitzar-li tocaments en les seves parts íntimes. La dona va aconseguir escapar de l'agressor i sol·licitar ajuda a un familiar que va donar avís immediat a la Guàrdia Civil.

L'home va intentar posar-li una corda al coll i la va tirar a terra

 

Després de personar-se els agents al lloc dels fets, l'agressor havia fugit, però la víctima els va oferir la descripció física del jove que, segons la seva versió, va intentar posar-li una corda al coll i posteriorment la va tirar a terra, on va començar a realitzar-li tocaments als pits i genitals, al mateix temps que intentava baixar-li els pantalons.

A causa de la resistència que va oposar la víctima, va aconseguir escapolir-se d'ell clavant-li una puntada de peu i sol·licitar ajuda a un familiar, el que va motivar que l'agressor fugís ràpidament del lloc.

Localitzat en una finca rural

Amb les dades obtingudes i les gestions realitzades per la Guàrdia Civil de Calatorao, es va obtenir la identitat del presumpte autor dels fets, un jove de 21 anys, nacionalitat romanesa i resident en la mateixa localitat.

L'home va ser localitzat i detingut durant la tarda de dissabte passat 7 de setembre en una finca rural d'Alfamén per un presumpte delicte d'agressió sexual. El jove ha passat a disposició judicial el matí d'aquest dilluns, ha informat la Guàrdia Civil en una nota de premsa.