Un home de 48 anys ha estat detingut per amenaçar vianants en ple carrer, per agredir dos policies i per despullar-se a la via pública quan provaven de reduir-lo. Els fets han passat al carrer Federico Tapia de la Corunya.

L'home es va despullar davant de la policia i els va llançar la roba

La Policia Local va rebre diverses trucades en les quals s'alertava d'un home que assetjava una dona i insultava agressivament els vianants, pel que sembla sense cap causa.

Fins al lloc es va desplaçar una patrulla que li va preguntar què havia passat, davant de la qual cosa l'home va mostrar una actitud "fanfarrona", es va negar a ser identificat pels agents i va agredir el vehicle policial. Un altre policia va acudir al lloc per donar suport als seus companys. Tanmateix, lluny de col·laborar, l'home va començar a despullar-se i llançar la roba als agents.

Després que la policia li va realitzar l'escorcoll, li van ordenar que pugés al cotxe per al seu trasllat a comissaria. En aquell moment, va clavar un cop de puny al pit a un dels policies i va lesionar a la mà un dels agents, a qui també va trencar les ulleres.