Dos homes han protagonitzat una baralla durant la mitjanit de dimarts a l'avinguda Vidal i Barraquer de Reus (Baix Camp). Un d'ells, el que en teoria estava en superioritat de condicions perquè portava un ganivet de grans dimensions, va acabar noquejat pel seu contrincant, que sabia karate i li va clavar una puntada de peu al cap que el va deixar grogui.

La Guàrdia Urbana de Reus va trobar dues persones amb sang fruit d'una baralla, un d'ells al cap i l'altre al braç. L'home que tenia el ganivet a la mà estava completament fora de combat, ja que havia atacat el seu contrincant amb un ganivet i aquest li havia tornat el cop amb una puntada de karate al cap, informa Diari de Tarragona.

El contrincant es va defensar i li va clavar una puntada de peu al cap que el va deixar grogui

 

Una ambulància del SEM va atendre el ferit, més per la possible commoció cerebral que per la sang que tenia a la cara i va ser derivat a l'hospital Sant Joan de Reus on va passar tota la nit sota sedació, segons l'esmentat mitjà.

Una vegada s'ha recuperat, els agents l'han detingut per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa i amenaces, segons informa la Guàrdia Urbana. L'altre contrincant, la víctima i expert en arts marcials, no va ser detingut si bé el cop de karate que va donar al cap del contrincant va poder haver causat greus lesions al seu oponent.