Un home de 49 anys ha estat detingut aquest dijous de matinada per agredir la seva parella en un pis de Cappont (Lleida). Segons la Guàrdia Urbana, diversos veïns van alertar, cap a les 00.15 hores, que una parella estava discutint a l’interior d’un immoble a l’avinguda Garrigues i que sentien els crits de la dona.

A l’arribar al lloc i accedir al pis, els agents han comprovat que la dona presentava lesions al braç. La víctima ha explicat que discutia amb la seva parella quan l’home l’ha començat a cridar, l’ha agafat del braç i l’ha empès múltiples vegades.

Els agents han comprovat que la dona presentava lesions al braç

 

Després de presentar denúncia per l’agressió, la víctima ha anat al CAP a fer-se un reconeixement mèdic. La Guàrdia Urbana ha arrestat l’agressor, veí de Lleida, com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar, informa el diari Segre.

És el segon arrest que fa la Urbana aquest mes per violència masclista a Lleida. L’anterior va tenir lloc el passat dia 3, quan un jove de 27 anys va agredir l’exparella embarassada i davant del seu fill de 5 anys. L’agressor va quedar en llibertat amb càrrecs i el jutge li va imposar una ordre d’allunyament de la víctima.