La Policia Nacional ha detingut un home i una dona a Estepona, a Màlaga, per agredir-se mútuament. Segons sembla, durant una discussió, l'home va pegar la seva dona i ella es va defensar clavant-li un ganivet de cuina en un gluti

Els fets van passar dimecres al voltant de les nou de la nit. L'home, de 34 anys i d'origen sud-americà, va presentar-se en un ambulatori de la població amb una ferida d'arma blanca.

Això sí, va donar una versió curiosa al metge que el va atendre: va dir que quan havia sortit de la feina havia notat una "punxada" a la porta de casa, i, en girar-se, va veure com un desconegut fugia corrent.

Quan la policia es va assabentar d'aquesta misteriosa agressió, van començar a investigar-la. Aviat, però, van veure que hi havia moltes coses que no quadraven. Un company de pis de la parella els va posar sobre la pista: va afirmar als agents que no havia vist cap baralla, però que quan havia arribat a casa havia vist la dona netejant unes taques sospitoses, que semblaven de sang. Aleshores van saber que l'agressió s'havia produït dins de casa.

La parella es va discutir per temes econòmics, i va acabar en una agressió mútua

Els agents van comprovar més tard que tot havia començat com una discussió de parella: ella li havia recriminat que s'hagués gastat uns diners que li havia donat perquè els guardés, davant de les dificultats econòmiques que travessa el matrimoni. La discussió va pujar de to i, finalment, l'home va pegar la seva dona. Ella, però, no es va quedar curta i va agafar un ganivet de cuina i li va clavar en una natja

En assabentar-se'n, la policia va detenir l'home per un presumpte delicte de violència de gènere i la dona, per un altre suposat delicte de lesions. També van recuperar el ganivet i el pantaló que portava l'home quan va rebre la ganivetada. Totes dues coses les havien llençat a la brossa.