L'arribada dels aficionats del Liverpool FC és patent als carrers de Barcelona. Els aficionats més radicals, coneguts com a hooligans, ja han protagonitzat diverses escenes lamentables a la zona del centre de la capital catalana a poques hores del partit que enfrontarà al seu equip i al FC Barcelona en les semifinals de la Champions. La detenció de sis ultres per aldarulls a la zona de la Rambla no va ser l'únic incident que va tenir lloc aquest dimarts. Almenys dues persones van acabar a les fonts de la plaça Reial de Barcelona després de ser empesos per hooligans club anglès.

Diversos vídeos compartits a través de les xarxes socials mostren com alguns aficionats es dediquen a tirar a persones a les fonts, sense motiu aparent, únicament per plaer i entreteniment. En les imatges es pot veure com un home empeny un turista que estava pujat en una de les vores de la font de la plaça Reial per fer una fotografia. La víctima surt de l'aigua tota xopa i desconcertada comença a buscar el seu agressor, mentre alguns aficionats reuen en veure l'escena.

En un altre dels vídeos que s'han fet virals, un home agafa pels peus a un dels venedors ambulants de cervesa que acostumen a freqüentar la mateixa plaça i el llança a les fonts mentre aquest està d'esquena, un incident que també es produeix sense un motiu aparent.

Des d'aquest dimarts, centenars de seguidors s'han concentrat en aquesta plaça del centre de Barcelona i han protagonitzataldarulls, en els quals han hagut d'intervenir unitats antiavalots de la Guàrdia Urbana de la ciutat i dels Mossos d'Esquadra, tal com han confirmat fonts municipals.