L'advocat dels membres de La Manada, Agustín Martínez, ha visitat avui per primera vegada els seus defensats a la presó Sevilla I i ha declarat als periodistes que "això ha arribat ja a la seva fi".

Ha agregat que "ells estan complint condemna i, per tant, la pressió mediàtica ha acabat". Martínez ha subratllat que "la seva vida dins ja queda fora del que són els mitjans de comunicació i entenc que per respecte tant a ells i als seus familiars no pertoca fer cap mena de comentari sobre quina és la seva situació actual", que és la d'haver de viure "a la presó d'avui fins que tornin a sortir una altra vegada i se'ls concedeixi la llibertat".

"Per respecte a ells i als seus familiars no pertoca fer cap tipus de comentari"

 

"Entenc que ja no hi ha lloc per a més preguntes. Durant tot aquest temps s'ha estat lluitant contra els mitjans, davant els mitjans, per intentar defensar la seva innocència. No ha tingut un resultat positiu i a partir d'ara queda la seva intimitat i la seva vida personal", ha comentat.

Sobre la sentència, ha declarat que només coneix la decisió del Tribunal Suprem, "que és una cosa molt concreta, però esperem molt ansiosos llegir els arguments dels cinc magistrats que es van redactar en un temps rècord, sobretot tenint en compte que dos d'ells han estat durant tot aquest temps en el judici del 'procés', i un d'ells es va incorporar en 24 hores. Estic molt ansiós per saber els arguments d'aquests cinc magistrats".

Ha agregat que tan bon punt tingui la sentència decidirà si la recorren o no, però "sens dubte dins d'un àmbit de privacitat", vist l'"escàs èxit que ha tingut la defensa pública", i centrats "únicament en la defensa jurídica".