L'advocat de 'La Manada', Agustín Martínez, ha valorat l'última sentència del Tribunal Suprem, que condemna els cinc membres a 15 anys de presó per la violació a una nena de 15 anys a les festes de San Fermín de 2016.

L'advocat creu que als polítics els ha agradat la resolució del Suprem

En declaracions al programa Espejo Público, Martínez creu que als partits polítics els ha agradat la resolució definitiva del Suprem i que aquest ha pres la decisió conforme amb el que la societat demanava:“Ya están condenados y la sociedad se ha salido con la suya”, ha afegit.

L'advocat defensor de 'La Manada' també ha denunciat que les fotos de quatre dels cinc acusats es porten difonent en els mitjans de comunicació des de fa tres anys i assegura que en altres casos no s'han compartit les imatges. També remarca que s'han compartit converses de Whatsapp que no han format part del procediment.

Martínez s'ha mostrat crític amb els mitjans als quals acusa de sol·licitar una condemna penal sense haver celebrat el judici. El lletrat considera que aquesta situació ha pogut influir en la sentència, que assegura “deja mucho que desear”.