Una noia de 17 anys ha mort electrocutada en tocar el cable del carregador mentre jugava amb el seu telèfon mòbil al llit.

El cable estava esfilagarsat i hauria tocat les potes de metall del llit

Nong Ying, hauria mort a l'acte en tocar el cable que estava embolicat amb cinta adhesiva ja que estava esfilagarsat. Tot apunta a que el cable hauria tocat les potes de metall del llit de l'adolescent, segons informa el Daily Mail. La mare va intentar treure la llum però la seva filla ja era morta.

Els fets van passar divendres a la nit a Chaiyaphum, Tailàndia. Va ser la mare de la noia qui la va trobar morta al llit. En un primer moment pensava que dormia però quan s'hi va apropar i la va tocar va patir una petita descàrrega elèctrica i de seguida es va adonar que era morta. La menor tenia la mà esquerra cremada. Les causes exactes de la mort se sabran amb el resultat de l'autòpsia.

Un altre adolescent mort pel mòbil

Just aquest dilluns s'ha conegut la mort d'un altre adolescent electrocutat amb el telèfon mòbil mentre dormia. Es tracta de Ronaldiño Carlos Eulogi, de 18 anys, a qui els seus pares també han trobat mort al llit. Ha passat a la localitat de Huancayo, al Perú. 

El cadàver del noi ha estat traslladat al dipòsit de la ciutat de Hualhuas, on se li farà l'autòpsia per determinar les causes de la seva mort, segons informa La República. El jove tenia el mòbil a les mans i endollat al corrent mentre dormia.

Una pràctica habitual

Els experts es mostren contraris a dormir amb aquests dispositius a la vora. De fet, segons un estudi publicat a la revista Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS), descansar amb el mòbil és perjudicial perquè provoca insomni, augmenta l'estat d'alerta a la nit o hiperexcita el cervell. A més, els casos d'aquests dos adolescents no són els únics: ja s'han donat altres morts provocades per accidents mentre es carrega el telèfon mòbil.