La Policia Local d'Alacant, durant un operatiu contra el botellón, ha detingut un jove de 16 anys després de trencar-li l'os metacarpià de la mà esquerra a un policia que el va interceptar després d'una persecució.

El jove està acusat d'un presumpte delicte d'atemptat i lesions contra un agent

Els fets van passar divendres sobre les 23.30 hores, a l'altura de les escalinates de Jordi Joan, on un grup de joves feia botellón. Diverses patrulles de la Policia Local que participaven al dispositiu especial que es munta els caps de setmana, van accedir al lloc per sol·licitar-los la documentació, aixecar-los actes de denúncia, confiscar-los les begudes i dissoldre el grup. Llavors, diversos joves van començar a fugir i un dels agents va començar una persecució d'un d'ells per l'Avinguda General Marvà, fins a la Plaça de Los Luceros, on el va interceptar, encara que en el forcejament va resultar ferit amb fractura de l'os, de la qual ha hagut de ser intervingut.

L'agent va detenir el jove, de 16 anys i nacionalitat espanyola, per un presumpte delicte d'atemptat i lesions contra un agent de l'autoritat, que va ser informat dels motius de la seva detenció, així com els drets que li assisteixen, i traslladat a la comissaria.

El regidor de Seguretat, José Ramón González, ha lamentat que l'agent resultés ferit combatent el botellón a la ciutat i ha recordat que està prohibit el consum d'alcohol. La denúncia per aquest fet comporta una sanció econòmica de 90 euros.