L'actor estrella d''E.T', Henry Thomas, ha estat arrestat per presumptament conduir sota la influència de l'alcohol. L'actor, més conegut per interpretar a Elliott, amant de les bicicletes a la icònica pel·lícula, va ser arrestat dilluns a la nit després que truquessin a la policia d'Oregon per informar que un automòbil s'havia aturat al mig d'una intersecció residencial.

Pel que sembla, l'actor de 48 anys va ser trobat desmaiat darrere del volant, abans que els oficials del Departament de Policia de Tualatin el despertessin. Segons TMZ, Thomas va ser portat a la Presó del Comtat de Washington sota sospita de conduir begut, encara que el vehicle no feia olor d'alcohol.

L'actor de 48 anys va ser trobat desmaiat darrere del volant

 

Va ser fitxat per un delicte menor per conduir sota la influència d'intoxicants i li van fer una foto policial. Henry va sortir de la presó dimarts al matí al voltant de les 9.30 del matí. 

Henry Thomas en la foto de la seva fitxa policial

Foto policial de Henry Thomas. L'actor ha estat detingut per conduïr begut.

L'actor és conegut pel seu paper d'Elliott al clàssic 'E.T' d'Steven Spielberg de 1982, pel qual va ser nominat per al Globus d'Or al Millor Actor i pel qual va guanyar l'honor de Millor Actor als Young Artist Awards. Més recentment, Thomas va aconseguir un paper com Young Hugh Crain en l'èxit de Netflix, 'The Haunting Of Hill House', pel qual va obtenir un Premi Saturn al Millor Actor a Streaming Presentation.