Quatre persones han resultat ferides, una d'elles en estat molt greu, en un terrible accident de trànsit a la C-31 a Vilanova i la Geltrú (Garraf).

Terrible xoc frontal entre un cotxe i una furgoneta

L'accident ha tingut lloc al voltant d'un quart de cinc de la tarda d'aquest dimarts, al punt quilomètric 151 d'aquesta carretera quan han xocat frontalment una furgoneta i un cotxe.

En l'accident han resultat ferides quatre persones, una de les quals està molt greu i ha estat traslladada en helicòpter medicalitzat a l'hospital de Bellvitge, segons informa el Servei Català de Trànsit.

Tant el cotxe com la furgoneta han quedat absolutament destrossats pel fort impacte del xoc frontal.

Accidente C-31 Vilanova choque frontal furgoneta y coche / Servei Català de Trànsit

Xoc frontal a la C-31 entre una furgoneta i un cotxe que han quedat absolutament destrossats / Servei Català de Trànsit

Els altres tres, menys greus, estan ingressats a l'hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes, l'hospital de referència de la comarca del Garraf.

Cues quilomètriques

La carretera C-31 ha estat tallada en els dos sentits de la marxa durant més de dues hores i això ha provocat cues quilomètriques tant en direcció Barcelona com en sentit Tarragona. Els vehicles han estat desviats per l'interior de Cubelles.

La C-31 ha quedat reoberta a dos quarts de set de la tarda.

Helicóptero SEM

El ferit més greu ha estat traslladat amb l'helicòpter medicalitzat del SEM a l'hospital de Bellvitge / SEM

Al lloc de l'accident s'hi han traslladat els Mossos d'Esquadra i cinc unitats del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i l'helicòpter medicalitzat.