La Policia Local de Tomares (Sevilla) ha detingut un home acusat de triplicar la taxa d'alcoholèmia permesa quan s'ha estavellat amb el seu cotxe aquesta matinada contra un paraxocs, un accident en el qual ha mort la seva dona i han resultat amb ferides greus tres de menors de 2, 14 i 16 anys.

El conductor, durant la detenció, ha estat incapaç de realitzar la prova d'alcoholèmia. Després de diversos intents, de camí a comissaria, el subjecte ha bufat i ha assolit 0,86 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire exhalat. A partir de 0,60 mg/l es considera delicte.

Accident mortal durant la nit de Nadal

Diversos testimonis han alertat a les 1.45 hores a les emergències de la sortida de via d'un cotxe i el seu posterior xoc contra la barana de la calçada, que ha travessat el vehicle. Les trucades d'auxili han explicat que al vehicle viatjaven una dona i diversos nens, que havien quedat atrapats al seu interior.

Accident mortal en Sevilla / Antena 3

Accident mortal a Sevilla durant la nit de Nadal / Antena 3

Els serveis de rescat han acudit ràpidament al lloc del sinistre i han confirmat la presència de sis persones implicades. El conductor, la seva dona -de 32 anys, morta-, la seva filla petita -d'1 any y mitj- i la germana del pilot -32 anys- amb els seus dos fills -ambdós menors, un de 16 i l'altra de 14 anys.

Tràgic succés a Sevilla

L'accident s'ha saldat, desgraciadament, amb la mort de l'esposa del conductor i, a més, els tres menors han patit ferides greus. Especialment la nena de 14 anys, que ha presentat lesions greus a una cama.

Emergències 112 ha informat del trasllat a l'hospital dels tres menors: la nena d'any y mitj ha estat evacuada a l'hospital Infantil, el menor de 16 anys a l'hospital de Bormujos i la menor de 14 anys a l'hospital de Traumatologia,

En conductor ha estat detingut per triplicar la taxa d'alcohol permesa i, en aquests moments, es troba a les dependències policials pel tràgic succés.