El conductor del cotxe en el qual van morir quatre joves en estavellar-se contra un arbre a Salamanca ha donat positiu en alcohol i drogues. Alejandro J. -que és un dels dos supervivents de l'accident ocorregut aquest diumenge- havia recuperat el passat mes d'abril el carnet de conduir després de perdre tots els punts per consum de substàncies estupefaents. Segons ha confirmat la Guàrdia Civil, aquest home de 29 anys serà investigat com a autor de quatre homicidis per imprudència i per un delicte de lesions.

Festes

L'accident es va produir poc abans de dos quarts de vuit del matí, quan el vehicle de cinc places en el qual viatjaven sis joves va sortir de la calçada a l'altura de la localitat de Galisancho. L'Alejandro -el veterà del grup- anava al volant del cotxe, un Fiat model Stylo de color groc cridaner. Aquest home -que acabava de recuperar el carnet després de perdre tots els punts l'any passat- portava de tornada a la localitat d'Alba de Torme els cinc ocupants, després de passar la nit a les festes d'estiu del poble veí de Santa Ana.

Accidente coche Salamanca

Fonts de la Guàrdia Civil de Trànsit han confirmat que va ser un taxista el que va alertar als serveis d'emergències, sense saber encara que una de familiar, de 17 anys, era una de les ocupants del vehicle sinistrat. El conductor havia estat avançat pel Fiayt Stylo de l'Alejandro en el municipi salmantí moments abans que aquest sortís de la via i acabés xocant contra un arbre. La menor i tres nois d'entre 17 i 20 anys van morir com a conseqüència de l'impacte. Tant el conductor com un segon ocupant van poder ser evacuats amb vida a l'hospital Virgen de la Vega, on es recuperen de les ferides mentre la Guàrdia Civil prossegueix la investigació del sinistre.

Antecedents

Els agents que porten el cas ja han avançat que l'Alejandro -que té antecedents penals per tràfic de drogues- està sent investigat pels delictes d'homicidi imprudent i lesions. El positiu en les anàlisis d'alcohol i drogues posteriors a l'accident no fa més que reforçar la possibilitat que aquest home de 28 anys hagi de respondre davant de la justícia per les morts dels quatre joves que viatjaven en el cotxe que conduïa.