Un ensurt que podria haver acabat en tragèdia. L'Àxel, un nen de 4 anys, va patir un accident en caure pel forat d'una claveguera oxidada quan estava a la platja. El nen va tornar a néixer davant la seva família, ja que només va patir ferides lleus.

Els fets van passar aquest dissabte, al voltant de les 13.00 hores, a la platja de l'Almadrava, a Alacant (País Valencià). El nen estava amb el seu pare a una zona de jocs infantils quan va trepitjar la tapa d'una claveguera, que estava oxidada, i va caure al buit.

Amb els braços i el cap fora

Segons denuncia David Lobelle, el pare del nen, la claveguera estava oxidada i la tapa estava desplaçada uns 4 centímetres d'on hauria d'haver estat col·locada. Així, quan el petit va trepitjar-la, es va colar pel forat.

El nen va quedar penjant, amb els braços i el cap fora de la claveguera i la resta del cos dins del forat, que fa metre i mig de profunditat. El seu pare el va poder rescatar amb rapidesa, ja que el seguia de molt a prop.

"Ha estat un ensurt terrible"

Tot i que el petit només va estar segons dins del forat, la família s'ha endut un gran ensurt. El pare va explicar al Levante – El Mercantil Valenciano l'agonia del moment: "No ho desitjo a ningú. Va ser un ensurt terrible".

I continua, recordant el petit Julen: "Per un moment he pensat en el cas del nen de Màlaga que va morir en caure per un forat".

Denúncia a l'Ajuntament

David Lobelle va lamentar el mal estat de la tapa de la claveguera, que, ni més ni menys, està a l'accés d'una zona de jocs infantils per on es mouen molts nens.

Segons l'home, la zona està abandonada per l'Ajuntament des de fa dècades. De fet, aquesta setmana iniciarà accions legals contra el consistori.

Han segellat el forat

La Policia Local va acordonar la zona on es trobava la claveguera immediatament després que el petit patís l'accident.

Al llarg del diumenge, l'Ajuntament va ordenar que se segellés el forat, després que la regidoria de Seguretat confirmés que l'òxid és la causa de què cedís la tapa.