Tres persones han mort en un accident de trànsit a Móstoles (Madrid) i una de les víctimes és menor d'edat.

A més, en el cotxe hi havia una nena de 12 anys que, afortunadament, han pogut salvar, tot i que es troba en estat molt greu.

Implicats en l'accident han fugit

El conductor i els ocupants de l'altre cotxe implicat en l'accident han fugit, tot deixant abandonades a les víctimes.

Els fets han passat la matinada d'aquest dilluns i, quan s'ha rebut l'avís, la policia municipal, els bombers, la Guàrdia Civil i l'equip d'emergències s'han dirigit fins a l'antiga carretera d'Extremadura, que és on ha tingut lloc l'accident.

Accidente / Twitter: @112madrid

Els fets han passat a l'antiga carretera d'Extremadura, dins del recinte municipal de Móstoles / Twitter: @112madrid

Quan han arribat, han vist que ​un home de 30 anys havia perdut la vida i que, a més, una dona la qual no han pogut identificar perquè no portava la documentació, també.

Per si no n'hi hagués prou, una menor d'edat que els acompanyava també ha mort, segons informa Emergències 112.

Causes de l'accident

El conductor del cotxe on es trobaven les víctimes hauria perdut el control del vehicle en xocar contra un arbre, tot i que encara estan investigant les causes de l'accident.

A més, a pocs metres, els agents han vist l'altre vehicle accidentat, però, en aquest cas, els ocupants s'han fugat tot abandonant el cotxe.

Estat de salut crític

Malauradament, l'equip de rescat només ha pogut salvar una nena de 12 anys, la qual està ingressada a l'hospital 12 d'Octubre en un estat de salut molt crític

Actualment, l'equip d'investigació de l'Institut Armat està treballant les persones que s'han fugat i poder esclarir els fets.