Passaven pocs minuts de la una del migdia d'aquest dijous quan un fatal accident va segar la vida a la Laia F.G., una noia de 28 anys de la Seu d'Urgell, al Pla de Santa Maria, a l'Alt Camp. La noia circulava sola amb el seu cotxe per la TP-2311 entre el Pla i Cabra del Camp.

Segons les primeres informacions, el cotxe que conduïa la Laia va perdre el control i va envair el sentit contrari i va impactar contra un cotxe que venia de cara. Un brutal xoc frontal va deixar a la noia de la Seu d'Urgell i la conductora de l'altre vehicle atrapades a l'interior de la ferralla.

Va morir a l'acte

Els Bombers van poder excarcerar a una de les noies, que va ser traslladada molt greu a l'hospital Joan XXIII de Tarragona. La Laia va morir a l'acte, segons han confirmat els encarregats de la investigació de l'accident. Quan la van poder alliberar no van poder fer res per salvar-li la vida.

accident seuurgell

Imatge del punt de l'accident, al Pla de Santa Maria / ACN

Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta la investigació per aclarir què va provocar que el cotxe de la Laia perdés el control i envaís el sentit contrari, provocant aquest fatal accident.

Laia, filla única d'una família coneguda al poble

Laia F.G. és una noia de 28 anys de la Seu d'Urgell, coneguda en aquest municipi de l'Alt Urgell. Els seus pares, tot i que no fills de la Seu, sí que dels pobles d'aquesta comarca de muntanya. Els seus pares també són coneguts al municipi, on hi han treballat tota la vida, i on hi han fet vida.

Ella, filla única, segons han explicat diversos veïns, vivia amb els seus pares a la Seu d'Urgell. Amb aquesta víctima, són 130 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.