Almenys 21 persones han mort i unes altres quinze han estat rescatades amb vida després que l'autobús que els traslladava hagi caigut per un pont i acabés submergit en un embassament de la província de Guizhou, al sud-oest de la Xina, segons ha informat el diari Global Times.

Perdent el control

El diari xinès ha difós en la seva edició digital diferents imatges en les quals es pot veure l'autobús circulant amb normalitat per un pont fins que en un moment donat es desvia a gran velocitat, creua els tres carrils del sentit contrari i xoca contra les tanques de protecció abans de caure a l'embassament.

Accident Xina

Almenys 21 persones moren a la Xina quan un autobús amb estudiants de selectivitat ha caigut a un estany / EFE

De camí a la selectivitat

Fins al moment, els equips de rescat han tret de l'embassament 36 persones, 21 d'elles mortes. L'autobús que ha tingut l'accident a l'embassament d'Anshun, a la província de Guizhou, traslladava un nombre no especificat d'estudiants que es dirigien a realitzar el primer dels dos dies del 'gaokao', la prova de selectivitat, segons la cadena de televisió oficial CCTV.

L'autobús ha estat reflotat

L'autobús ha estat reflotat i tret de l'embassament cap a les 15.00 hores. Al seu interior no s'ha trobat cap persona. L'accident ha provocat el tancament del trànsit de diverses carreteres properes.