El conductor de un camión ha muerto este viernes en un terrible accidente de tráfico en la autovía A-2, a la altura de Castellbisbal, en sentido Barcelona.

El camió ha xocat contra la mitjana i ha bolcat

L'accident ha tingut lloc poc abans de la una d'aquest migdia quan, per causes que encara s'estan investigant, un camió ha xocat contra la mitjana i ha bolcat. El conductor del vehicle ha mort.

Accidente A-2 Castellbisbal / SCT

El conductor d'un camió ha mort en un terrible accident de trànsit a l'A-2 a Castellbisbal / Servei Català de Trànsit

En concret, ha passat al punt quilomètric 588 i els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 12.48 hores.

Sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, una ambulància i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat al lloc de l'accident.

Helicóptero SEM

Un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'ha desplaçat al lloc de l'accident mortal a l'A-2 a Castellbisbal

Autovia A-2 tallada

L'autovia A-2 s'ha tallat en sentit Barcelona i han quedat dos carrils tallats en sentit Lleida. Posteriorment, s'ha obert un sol carril en cada sentit de la marxa. Al voltant de les dues del migdia, encara hi havia 6 quilòmetres de cua en sentit Lleida i 3 km de retenció en direcció a Barcelona.

50 morts a les carreteres catalanes

Amb aquesta víctima, ja són 50 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a les carreteres i autopistes catalanes.