Un accident d'helicòpter aquest matí sobre un camp de Pedrera, a la Serra Sud de Sevilla, ha deixat dos joves morts. Es tracta de dos homes d'uns 35 anys i de nacionalitat colombiana i espanyola que estan sent investigats, alhora, per un possible delicte de narcotràfic.

Un helicòpter de la droga

Tot i que no s'ha trobat droga a l'interior de l'helicòpter, la policia creu que els dos joves, de qui no ha transcendit si tenien antecedents, estaven relacionats en un intercanvi de drogues.

Accidente Helicoptero Sevilla
Imatge de l'helicòpter accidentat a Sevilla: la policia investiga tràfic de drogues

El servei de coordinació d'emergències 112 Andalusia ha rebut a les 8.00 hores un avís que alertava que un helicòpter s'havia precipitat sobre un camp d'olivers al costat de la zona coneguda com a Carnerero, prop de la carretera que uneix la Pedrera amb Martín de la Jara.

Han mort a l'acte per culpa de l'impacte

A la zona s'hi han desplaçat agents de la Guàrdia Civil, que han acordonat la zona, sanitaris, Policia Local, Bombers, Policia adscrita a la Junta d'Andalusia i del centre de control de trànsit aeri.

L'aparell, de petites dimensions i color verd, volava a molt baixa altura i ha impactat contra un arbre. Els dos ocupants han mort per l'impacte, ja que l'aparell no ha arribat a incendiar-se, segons fonts de la investigació, que ha assumit la Guàrdia Civil.

L'alcalde de Pedrera, el municipi on ha tingut lloc l'accident, Antonio Nogales, ha dit que es tracta d'una finca diàfana, a uns cinc quilòmetres del nucli urbà, amb molta visibilitat, en la qual els arbres plantats estan en creixement i tenen poca altura, un fet que encara fa més incomprensible l'accident d'aquest matí.

Investigació oberta: per l'accident i per les drogues

Les investigacions de la Guàrdia Civil, per l'accident de l'helicòpter i també pel tràfic de drogues, hauran d'avançar durant els pròxims dies.