Fernando i María Fernanda s'acabaven de casar i la imprudència d'un jugador del Sevilla, Joao Maleck, mexicà que milita al filial d'aquest equip, els va matar. Així es pot veure en aquestes imatges del brutal accident on el cotxe del futbolista envesteix per darrere el cotxe de la parella, que va morir a l'acte.

Segons diversos mitjans mexicans, anava presumptament a 160 quilòmetres per hora amb el seu vehicle a la localitat de Zapopan, a l'estat de Jalisco (Mèxic) en una zona limitada a només 50 quilòmetres per hora. No només això, el futbolista també havia begut més del compte, segons les proves d'alcoholèmia que se li van practicar.

El futbolista havia sortit de festa

El jove havia sortit de festa i quan va començar a clarejar va decidir tornar cap a casa, i va ser quan es va creuar amb la parella, que s'havia despertat ben d'hora per seguir amb la festa del seu casament. La festa ja no es va poder celebrar.

Tot i que l'home va haver de ser atès a l'hospital, no es pateix per la seva vida. La policia el va detenir com a autor de la temeritat que va acabar amb la vida d'aquests dos joves de 26 i 33 anys.