Dues persones han resultat ferides en un accident de trànsit que ha posat en descobert la celebració de carreres il·legals a la costa de Huelva.

Els fets han passat a la matinada d'aquest dissabte, al polígon industrial de La Gravera, a Lepe (Huelva). Diversos veïns han alertat la Policia Local d'un accident de cotxe durant la celebració d'una d'aquestes carreres.

Un espectacle amb molta audiència

Segons han pogut saber les autoritats, aquestes carreres se celebren sovint i tenen una gran afluència d'espectadors.

La policia ha obert una investigació exhaustiva dels fets i ha pogut localitzar un dels conductors dels cotxes accidentats i el seu copilot a l'hospital Verge de la Bella.

Un d'ells, segons han informat fonts policials, està ingressat en estat greu per un desplaçament de vèrtebra.

Drogat i sense carnet

Aquest conductor ha donat positiu en drogues a l'analítica que li han fet. A més, la policia ha comprovat que no té permís de conduir, després que l'hi retiressin per haver perdut tots els punts.

Les autoritats han denunciat penalment els dos conductors dels vehicles implicats per un delicte de conducció temerària i lesions imprudents.

Set delictes

La policia també ha imputat un delicte de fugida en la sinistralitat viària a l'altre conductor, ja que se'n va anar del lloc dels fets després de l'accident.

Així, les autoritats han denunciat els implicats per cinc delictes contra la seguretat viària i dues de lesions imprudents. A més, el vehicle accidentat ha estat posat a disposició judicial.