Un avió C-10 de l'Acadèmia General de l'Aire (AGA) s'ha estavellat al mar davant La Manga (Múrcia). El pilot, un comandant, ha mort a causa de l'impacte.

Els veïns han alertat

L'accident ha tingut lloc aquest dijous a primera hora de la tarda, a l'altura del Galeón, entre el quilòmetre 5 i 6 de La Manga.

Diversos veïns van trucar a emergències alertant que "un objecte volador" havia caigut al mar i es va identificar com un dels avions de l'Acadèmia General de l'Aire (AGA), amb base de San Javier, segons informa La Verdad de Murcia. L'aeronau estava realitzant un vol d'entrenament

Investigació oberta

Immediatament, "s'ha establert un dispositiu per provar d'esbrinar què ha passat" i s'ha descobert que Eduardo Fermín Garvalena, el pilot, ha mort a causa de l'impacte.

L'home no hauria pogut saltar a temps. Ell va susbstituir a Francisco Marín, després que aquest morís l'estiu passat en un accident.

Amb aquest, ja són tres els avions que s'estavellen a les aigües d'aquesta zona en els últims mesos. Aquest últim accident s'ha produït molt a prop d'on va tenir lloc el primer.