La Policia Nacional investiga la mort d'una dona de 50 anys i de nacionalitat espanyola la matinada d'aquest Dissabte Sant al barri de Los Príncipes, al districte de la Macarena de Sevilla.

La dona ha aparegut morta amb diversos cops i tot i que en un primer moment semblava que es tractava d'un accident de trànsit, totes les hipòtesis, a l'espera de l'autòpsia de la dona, segueixen obertes. Les proves forenses permetran saber si va ser atropellada o si va ser assassinada i llençada d'un cotxe.

Contusions per tot el cos, compatibles amb atropellament

El cos de la dona presenta contusions que podrien estar relacionades amb l'atropellament però la Policia Nacional, com que no han trobat el conductor del vehicle, ha decidit seguir amb la investigació per aclarir realment que ha passat aquesta matinada a Los Príncipes.

Juntament amb agents d'atestats de la Policia Local de Sevilla, s'està fent una investigació del lloc dels fets per intentar trobar pistes sobre l'autor o els autors del suposat atropellament. El centre d'Emergències 112 d'Andalusia ha rebut a les quatre de la matinada d'aquest dissabte la trucada d'un veí alertant dels fets a l'avinguda de la Barzola.

La policia busca un home asiàtic

Entre les línies d'investigació que té la policia, hi ha la possibilitat que l'home que ha atropellat o ha llençat la dona des d'un cotxe sigui un home asiàtic que conduïa una furgoneta blanca i que s'ha escapat de la zona, segons alguns testimonis.