Un mínim de 13 alumnes d'una guarderia d'Ituzaingó (Argentina) han patit presumptament abusos sexuals per part del professor de música i de la mestra de gimnàstica. Els nens i nenes, que tenen al voltant de 5 anys, van descriure els seus pares com eren els jocs sexuals als que els obligaven a participar, segons informa el diari Crónica.

"Xocar" la llengua era una dels jocs

Una de les nenes afectades va explicar que els professors feien jocs amb una norma molt específica: si es perdia, s'havien de "xocar" la llengua amb els seus altres companys. La petita de 5 anys va assegurar que el professor de música feia un altre tipus de joc sexual: asseure els nens i tocar-los els genitals i que ells també li toquessin a ell. La nena també va assegurar haver vist el professor de música "xocar-se" la llengua amb la mestra de gimnàstica.

Els pares, en conèixer els fets, van presentar una denúncia contra els dos docents. Segons les autoritats podrien aparèixer més casos de nens i nenes afectats. Fins al moment, dotze pares dels nens afectats ja han declarat en la causa oberta contra els professors i es té previst entrevistar també els menors per determinar que el delicte s'hagi comès. L'escola, de moment, ha apartat de les classes el professor de música i dos docents més.