Una adolescent de 14 anys va patir tocaments sexuals a la fira del municipi d'Armilla (Granada). La Guàrdia Civil ha obert una investigació que ha acabat amb l'acusació de tres joves de nacionalitat marroquina com els presumptes agressors. Un d'ells va ser detingut la setmana passada, en el moment dels fets, mentre que els altres dos estan identificats.

Els autos de xoc, el lloc de l'agressió

L'agressió a la menor es va produir a la zona dels autos de xoc de la fira. La noia va aconseguir alliberar-se de l'agressor i els seus dos còmplices, i va fugir. Una patrulla de la policia local la va poder auxiliar i després de descriure'l físicament, els cossos policials van procedir a la seva localització i posterior detenció.

Aquest dimecres el Jutjat d'Instrucció 4 Granada ha deixat en llibertat el noi i li ha imposat una ordre d'allunyament i la prohibició de comunicar-se amb la noia. A més, el Tribunal Superior de Justícia andalús ha informat que el magistrat investiga al detingut per un presumpte delicte d'abús sexual i també ha decretat, com a mesura cautelar, la seva compareixença judicial cada divendres.