Greu incident aquest vespre a Barcelona, a la zona de Tetuan amb passeig de Sant Joan.

Un home armat amb un ganivet ha volgut atacar diverses persones. Un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona -de la unitat Unitat de Reforça d'Emergència i Proximitat (UREP)-  ha fet ús de la seva arma de foc per aturar-lo, segons fonts municipals. L'agressor, un home de 40 anys de nacionalitat hongaresa i amb una ordre de detenció pendent, ha quedat ferit greu i en aquests moments està sent atès pel SEM.

L'incident s'ha produït al voltant de les set de la tarda al número 44 del passeig de Sant Joan, a tocar de Tetuan. S'han viscut moments de molta tensió a la zona, amb gent corrent i fugint de l'home, que anava armat amb un ganivet.

Sense sostre armat amb un ganivet

Segons les primeres informacions, l'home que ferit, que ha rebut un impacte de bala a l'estómac, és un sense sostre conegut a la zona.

El policia ha disparat dues vegades contra l'home, però només l'ha tocat un dels tret de bala. L'atacant no ha ferit cap vianant, segons fonts policials.

Cuchillo Barcelona

Imatge del ganivet que portava l'home que ha abutat la Guàrdia Urbana / ElCaso

Diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra són al lloc dels fets. La policia de la ciutat ha obert una investigació per aclarir els fets.

Aquí el vídeo dels fets a què ha tingut accés ElCaso.cat.