Un acte de crueltat humana que ha commocionat mig món: una gossa ha estat abandonada en una claveguera amb els ulls enganxats amb cola per evitar que seguís els seus antics propietaris. 

Els fets han passat a la ciutat de Barrancabermeja (Colòmbia). L'animal ha estat trobat en unes condicions deplorables i malalt a causa de la infecció que li ha provocat la cola als ulls. El cas d'aquesta gossa s'ha fet viral, i centenars d'usuaris l'han comentat amb ràbia i frustració.

Despietat sense límits

Després que una persona veiés la pobra gossa en una claveguera, i descobrís el seu estat, la va portar de forma immediata a un veterinari. El sanitari va descobrir que tenia els ulls enganxats amb cola, i que tenia una infecció que, probablement, el mateix l'animal es va provocar intentant treure's la substància enganxosa, informa Crónica.

La gosseta va quedar ingressada al centre, i el veterinari li va treure la cola de la cara i va donar-li medicaments per controlar la infecció. Gràcies a l'atenció i al tractament que ha estat rebent, es troba molt millor.

Ha estat adoptada

Tot i que la història d'aquesta peluda va començar d'una forma horrible, el desenllaç és feliç: la persona que la va trobar l'ha adoptat i li està dedicant tot el temps i l'amor que es mereix. 

Ha estat aquesta mateixa persona la que ha fet públic el cas de maltractament que ha rebut la seva nova mascota, i els usuaris de les xarxes socials li han donat tot el suport i la calidesa possibles. A més, ha caigut una pluja de crítiques cap als individus que van deixar l'animal en un estat tan lamentable. Tot i que encara no han estat identificats, es podrien enfrontar a una pena de presó.