Vídeos impactants, divertits i virals. ElCaso.cat us ofereix una recopilació dels cinc vídeos més interessants i vistos entre els que s'han publicat aquesta setmana. Una llista amb els vídeos més virals i compartits durant la setmana del 21 al 27 de setembre.

Una bona manera de recuperar els vídeos més vistos i no perdre-se'n cap. En aquesta secció també pots consultar tots els vídeos publicats i les llistes d'altres setmanes.

1. Tao, el gos cec que té el seu propi gos guia

Hi ha moltes persones cegues que compten amb la inestimable ajuda de gossos pigalls, uns animals amb una sensibilitat especial per fer molt més fàcil la vida del seu millor amic. Llegir-ne més.

 

 

2. Un diputat fa manetes amb la seva dona en una videotrucada i acaba fatal

Un diputat ha estat enxampat fent manetes amb la seva dona en una videotrucada en directe i s'ha fet viral. Pensant-se que tenia la càmera apagada, comença a petonejar els pits de la seva esposa davant la mirada atònita de la resta de diputats. Llegir-ne més.

 

3. Apareixen 400 balenes mortes encallades en una platja

La imatge és aterridora. Prop de 500 "balenes pilot" (caps d'olla) encallades a la costa i, el que és pitjor, la gran majoria d'elles, 380, ja mortes. La terrible troballa, la més nombrosa d'aquestes característiques que es recorda, s'ha produït a Austràlia, on els biòlegs treballen a marxes forçades per intentar salvar la vida dels pocs cetacis que encara no han mort. Llegir-ne més.

 

5.  Una perillosa plaga d'erugues asiàtiques ataca Catalunya

Una plaga de papallones invasores amenaça d'acabar amb la nostra massa forestal, duent-nos a la desertització i amb aquesta la desaparició de moltes espècies d'animals. Llegir-ne més.

 

1. Dures imatges d'un cérvol a punt de ser atacat per uns gossos caçadors

El vídeo d'un cérvol defallit a punt de ser atacat pels gossos d'uns caçadors s'ha fet viral i ha causat molta polèmica. Llegir-ne més.